Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Naptár
2018. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Szállítási lehetőségek

Postai csomagszállítás

már 1320,- Ft-tól

Magyar Postával

 

 

 

Posta Ponton történő átvétel

már 1280,- Ft-tól

Posta Pontos szállítás

Látogató számláló
0
7
4
4
1
6
5
Partnereink

Tájékoztató a Pick Pack Pontról

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország 85 városában megtalálható 227 Pick Pack Pont valamelyikébe, ahol Ön személyesen is átveheti az áruházunkban megrendelt termékeket.

A Pick Pack Pontok olyan Relay logó és Inmedio logó hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken (bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, illetve közlekedési csomópontokban) találhatóak meg.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. Az értesítést követően 5 munkanapon keresztül mehet a csomagjáért az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 tart.

 

.Pick Pack Pont Logo

Mennyibe kerül, ha Pick Pack Pontra kérem a szállítást?

A Pick Pack Pontra történő szállítás során felmerülő szállítási költség 1190 Ft / csomag, a vásárlás érétkétől és a fizetési módtól függetlenül.

.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont átvevőhelyeken bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. A csomagokat feladást követően 5-7 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont átvételi helyen.

.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget. Így a csomagot átveheti akár reggel munkába menet vagy bevásárlás során útba eső Pick Pack Ponton. 

.

Hogyan vehetem igénybe a Pick Pack Pontra történő csomagküldést?

A Pick Pack Ponton történő átvétel kiválasztása megrendeléskor a szállítási módok kiválasztásakor történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban" opciót, majd kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb üzletet a Pick Pack Pont-ok  listájából.

.

Mekkora csomag esetében kérhetem a Pick Pack Pontra történő szállítást?

A kisebb méretű csomagok esetében vehető igénybe ez a szállítási mód, mivel a hírlap üzletek tárolási kapacitása elég behatárolt. A csomagnak az alábbi méret és súlyhatárokba kell beleférnie:
- Maximális méretek: 50 x 50 x 50 cm
- Maximális súlyhatár: 20 kg
- A csomag átvételi értéke : max. 150.000,- Ft

.

Hogyan fizethetek, ha rendeléskor Pick Pack Pontra történő szállítást kértem?
Ebben az esetben el kell dönteni, hogy előre utalással még szállítás előtt szeretné kifizetni a megrendelt termék értékét vagy a csomag megérkezését követően átvételkor. Amennyiben a csomag átvételekor szeretné kifizetni a megrendelése érétkét, úgy azt megtehtei a hírlap üzletek többségében már bankkártyás fizetést is választhat. 

.

 

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

 

 

.

 

Az átvételi pontok teljes listája a Pick Pack Pont webolán megtalálható. A megrendeléskor egy legördülő menüből kiválaszthatja az Önnek megfelelő átvételi pontot.

 

További információ a Pick Pack Pont csomagokkal kapcsolatban a Lapker Zrt. ügyfélszolgálatán kaphat:
Telefonszám: 06/1 881-2650
Email: pickpackpont@lapker.huWebáruház készítés